Macpatric: Skräddarsydda tekniklösningar för en hållbar morgondag

02 Mar 2024

I takt med att digitaliseringen omdefinierar våra arbetsplatser och hem, står Macpatric redo att erbjuda expertis och stöd. Som din helhetspartner för Apple-produkter och IT-lösningar, strävar vi efter att förenkla tekniken och göra den mer tillgänglig.

Din portal till Apples värld

Hos Macpatric hittar du ett omfattande urval av Apple-produkter, från senaste MacBook och iPhone till specialanpassade Mac Pro-konfigurationer. Våra flexibla leasingalternativ anpassar sig efter dina behov, så att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken utan kompromisser.



Molntjänster som lyfter ditt företag

Vårt erbjudande omfattar toppmoderna molntjänster för att maximera samarbete och produktivitet. Vi erbjuder allt från Microsoft 365 och Google Workspace till Adobe Creative Cloud och Dropbox, samt säker backup och återställningstjänster, så att ditt företag alltid är skyddat och produktivt.

Mer än en leverantör – en partner

Som din partner i den digitala transformationen, ser vi till att du och ditt företag navigerar framtidens utmaningar med förtroende. Vår unika kombination av Apple-expertis och molntjänster gör oss till den idealiska partnern för att effektivisera din digitala miljö.

Ett åtagande för miljön

Genom att återbruka och återanvända delar från trasiga enheter, visar vi vårt åtagande för en hållbar framtid. Vårt arbete minskar avfall och främjar en mer ansvarsfull användning av resurser, vilket speglar vår strävan efter att bidra till en grönare planet.



Låt oss utforska möjligheterna tillsammans

På Macpatric möts teknik, passion och innovation. Vi ser fram emot att utforska hur vi kan förstärka din digitala närvaro och bidra till din framgång. Välkommen till Macpatric – där din digitala framtid börjar.

Kontakta oss

Liknande läsning

Nya tider med Adobe Creative Cloud: Stora AI-nyheter och en prishöjning
Adobe Creative Cloud går in i en ny kreativ era, där AI nu är en del av varje steg i...
Macpatric – Framtidens IT-lösningar med Apple-produkter
På Macpatric är vi ledande inom att maximera företags produktivitet med hjälp av Apple-teknologi. Vi levererar inte bara produkter av...
Framtidens arbetsplats är här: Macpatric banar väg med Microsoft 365 och Teams
Att navigera i den digitala omställningen kräver mer än bara verktyg; det kräver en partner som förstår hur man omvandlar...