Apple service för Mac i Stockholm och inskickning – tillgänglig hela sommaren

12 Jul 2024

Har din MacBook, iMac, Mac Studio, Mac Pro eller Mac Mini problem och behöver service? På Macpatric erbjuder vi pålitlig och snabb service i Stockholm under hela sommaren. Vi förstår hur viktigt det är att ha en fungerande dator, särskilt när du är i behov av den för arbete eller studier.

Macrent hos Macpatric

Vad vi erbjuder:

  • Batteribyte: Vi byter ut ditt gamla batteri mot ett nytt, vilket ger din MacBook längre batteritid och bättre prestanda.
  • Skärmreparation: Sprucken eller skadad skärm? Vi kan hjälpa dig med reparation eller byte av skärmen.
  • Tangentbordsreparation: Om ditt tangentbord inte fungerar som det ska, kan vi snabbt byta ut defekta tangenter eller hela tangentbordet.
  • Vätskeskador: Fuktskador är vanligare på sommaren. Har din Mac blivit utsatt för vätska? Vår erfarna personal kan genomföra en noggrann rengöring och reparation för att åtgärda skadorna och förhindra framtida problem.

 

Inskickningsservice

Kan du inte komma förbi vår butik? Inga problem! Vi erbjuder en smidig inskickningsservice. Skicka din Mac till oss så tar vi hand om diagnos och reparation. När reparationen är klar skickar vi tillbaka din dator till dig, redo att användas igen.

Läs mer om vår inskickningsservice och hur du kan skicka in din Mac här.

Vi använder endast högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att din Mac fungerar som ny igen. Vårt erfarna team är redo att hjälpa dig med alla typer av reparationer.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en service? Kontakta oss idag och låt vårt professionella team ta hand om din Mac. Välkommen till Macpatric – din pålitliga Apple-service i Stockholm!

Kontakta oss

Liknande läsning

Brett sortiment av skärmbyten för MacBook – nu med nya modeller
I takt med att teknologin utvecklas och vi blir mer beroende av våra bärbara datorer, är det viktigare än någonsin...
Hantera en vätskeskadad Mac – Steg för steg-guide från Macpatric
Omedelbara åtgärder Stäng av datorn omedelbart: Håll strömknappen intryckt tills datorn stängs av. Koppla bort strömkällor: Ta bort laddaren och...
Sommarens hot: Ökad risk för vätskeskada på din MacBook
Under sommaren märker vi på Macpatric en markant ökning av vätskeskador på Mac-datorer. Det är viktigt att agera snabbt och...