Din expert på MacBook skärmbyte i Stockholm

03 Apr 2024

Din MacBook är mer än bara en dator – den är din dagliga följeslagare din kreativitets källa och din port till världen. På Macpatric förstår vi detta och det är därför vi specialiserat oss på skärmbyte med en passion för Apple-teknologi som gör oss unika. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta just dina behov och säkerställa att din MacBook alltid är i toppskick.

Vårt erbjudande

Vi på Macpatric erbjuder skärmbyten för ett brett utbud av MacBook-modeller till fasta priser. För dig som söker ett mer prisvärt alternativ erbjuder vi även begagnade skärmar i olika skick till väsentligt lägre priser. Detta alternativ är perfekt för den prismedvetna användaren som inte vill kompromissa med kvaliteten. Vårt utbud täcker bland annat:

 

Oavsett om du väljer en ny eller begagnad skärm kan du räkna med vår expertis för att återställa din MacBooks skärm till perfekt skick.

Flexibla lösningar för alla

Ingen tidsbokning krävs hos oss. Vi förstår att din tid är värdefull därför kan du bara droppa in med din MacBook när det passar dig. Och för dig som behöver din enhet fixad omgående erbjuder vi expresservice för att minimera avbrott i din vardag.

Kan du inte besöka oss? Inga problem. Du har möjlighet att skicka in din MacBook till oss för skärmbyte. Se bara till att ta en fullständig backup av din enhet innan du skickar den till oss för att skydda dina data.

Så här enkelt är det:
  1. Backup: Säkra din data med Time Machine eller din föredragna backuplösning.
  2. Formulär: Ge oss information om din MacBook och önskat skärmbyte via vårt onlineformulär.
  3. Skicka: Packa och skicka din MacBook till oss. Vi rekommenderar spårbar frakt för din sinnesfrid.

 

Varför Macpatric?

Vårt team är inte bara tekniskt skickligt vi är passionerade Apple-entusiaster som strävar efter att ge din MacBook den omsorg den förtjänar. Genom att välja Macpatric får du tillgång till en service som kombinerar teknisk expertis med genuin omsorg.

Kontakta oss

Är du redo att ge din MacBook en ny skärm eller vill du veta mer om våra tjänster och priser? Besök oss eller kontakta Macpatric idag. Vi är här för att hjälpa dig med dina behov och se till att din MacBook återstår som din pålitliga följeslagare.

Kontakta oss

Liknande läsning

Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...
Upptäck vårt fullständiga utbud av Mac-datorer – Snabb leverans från Macpatric butikslager
På Macpatric kan vi leverera ett brett och diversifierat sortiment av Apple-produkter snabbt. Det inkluderar allt från den kraftfulla MacBook...