Först till Kvarn: Den nya MacBook Pro 16-tum med M3 Pro-chip

29 Nov 2023

Det är med stor glädje vi meddelar att vi har fått in ett mycket begränsat antal av den efterlängtade MacBook Pro 16-tum med det kraftfulla M3 Pro-chippet. Detta är den ultimata datorn för dig som kräver prestanda i världsklass och den finns nu på vårt eget lager. Men skynda dig, för det här är en "Först Till Kvarn"-erbjudande, och antalet enheter är begränsat.

Denna modell är utvald av Macpatric som det bästa köpet prestandamässigt mot pris, perfekt för professionella som söker toppkvalitet och ändå tänka på budgeten. Om man nu kan säga det när man köper en dator i denna prisklass.

MacBook Pro 16-tum M3 Pro-chip med 12-Core CPU/18-Core GPU/36GB RAM/1TB SSD

Leasing (det som ibland kallas för hyra)

1 146 kr per månad (36 månaders kontrakt). Lägg till försäkring för 120 kr. Restvärde 5 %. Priser till företag exkl. moms

Kraftfull Prestanda för proffsen

MacBook Pro 16-tum med M3 Pro-chip är utrustad med en imponerande 12-Core CPU och en 18-Core GPU. Detta innebär att du får en oöverträffad kraft för uppgifter som 3D-rendering, videoredigering och spel. Oavsett om du är en professionell användare eller en entusiast kommer denna dator att leverera den prestanda du behöver.

Generöst med RAM och lagring

Vi har också utrustat den här datorn med hela 36 GB RAM, vilket gör att du kan köra flera krävande applikationer samtidigt utan några problem. Dessutom har den en snabb och rymlig 1TB SSD-lagring, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för dina projekt och filer.

Imponerande Retina-skärm och avancerade funktioner

MacBook Pro 16-tum har en fantastisk Retina-skärm med en upplösning på 3456 x 2234 pixlar, vilket ger dig en skarp och färgrik bild. Den har också den nya MagSafe 3-laddningsporten, flera Thunderbolt-portar och det nya Magic Keyboard med den praktiska Touch Bar-funktionen.

Beställ din MacBook Pro 16-tum idag

Med det här erbjudandet vill vi ge dig möjligheten att äga den mest kraftfulla och välutrustade MacBook Pro någonsin. Men kom ihåg, antalet enheter är begränsat, så vänta inte för länge. Kontakta oss idag för att beställa din MacBook Pro 16-tum med M3 Pro-chip och ta din produktivitet till nästa nivå.

Välkommen till framtiden av prestanda och bärbarhet. Välkommen till MacBook Pro 16-tum.

Liknande läsning

Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...