Nu i lager: OWC Envoy USB 3.2 – den bärbara SSD med blixtsnabb hastighet

07 Jun 2024

Vi är glada att meddela att den nya OWC Envoy USB 3.2 NVMe SSD nu finns tillgänglig hos oss. Denna kraftfulla och bärbara SSD ger en överföringshastighet på upp till 10Gb/s, vilket gör den idealisk för dem som behöver snabb och pålitlig dataåtkomst var de än befinner sig.

Men storleken, den är verkligen imponerande! OWC Envoy är otroligt kompakt och designad för att vara superportabel utan att kompromissa med prestanda. Den ryms lätt i din handflata, väska eller ficka, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för arbete eller nöje när du är på språng.

Dess robusta, aluminiumlegerade hölje skyddar mot slitage samtidigt som det ger en modern och stilren look. Den här enheten drivs direkt via USB 3.2-anslutningen, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för extra strömkablar.

Kolla in den på vår hemsida för mer information och för att säkra din egen innan lagret tar slut. Med OWC Envoy kan du lätt ta ditt arbetsflöde till nya höjder med en enhet som är lika mobil som du.

Liknande läsning

Därför bör RAID-användare uppgradera till macOS 15 Sequoia och SoftRAID 8.3
OWC har levererat SoftRAID med stöd för RAID 4, 5 och 1+0 volymer i över 10 år. Under dessa år...
OWC Express 1M2: En riktigt kraftfull SSD utan kompromisser
När det gäller SSD-enheter är det få som kan mäta sig med OWC Express 1M2. Denna enhet är utformad för...
Upptäck den perfekta dockningsstationen för din MacBook – så får du ut maximal prestanda
I en värld där våra arbetsplatser ständigt förändras, och där flexibilitet är nyckeln till framgång, står Apples MacBook som ett...