Ny i Lagret: Den kompakta kraftpaketet MacBook Pro 14-tum i Rymdsvart

30 Nov 2023

Vi är glada över att meddela att vi nu har den senaste MacBook Pro 14-tum i rymdsvart på vårt lager. Detta är den perfekta datorn för dig som söker topprestanda i en kompakt formfaktor. Men vänta inte för länge, eftersom detta erbjudande är först till kvarn och vi har ett begränsat antal enheter tillgängliga.

Denna modell är utvald av Macpatric som det bästa köpet prestandamässigt mot pris, perfekt för professionella som söker toppkvalitet och ändå tänka på budgeten. Om man nu kan säga det när man köper en dator i denna prisklass.

MacBook Pro 14-tum M3 Pro 12‑core CPU/18‑core GPU 36 GB RAM/1TB SSD - Rymdsvart

Leasing (det som ibland kallas för hyra per månad)

1030 kr per månad (36 månaders kontrakt). Lägg till försäkring för 105 kr. Restvärde 5 %. Priser till företag exkl. moms

Kraftfull prestanda i kompakt design

MacBook Pro 14-tum med M3 Pro-chip erbjuder imponerande prestanda med en 12-Core CPU och en 18-Core GPU. Oavsett om du arbetar med krävande uppgifter eller njuter av underhållning, kommer denna dator att leverera snabb och smidig prestanda.

Rikligt med RAM och lagring

Denna modell är utrustad med generösa 36 GB RAM, vilket ger dig tillräckligt med minne för att hantera flera uppgifter och applikationer samtidigt. Dessutom har den en snabb och rymlig 1TB SSD-lagring som ger dig gott om utrymme för dina filer och projekt.

Elegant design i rymdsvart

MacBook Pro 14-tum i rymdsvart är inte bara kraftfull, den är också elegant. Den har en modern och sofistikerad design som sticker ut. Den kompakta formfaktorn gör den lätt att ta med dig överallt, samtidigt som den levererar hög prestanda.

Beställ din MacBook Pro 14-tum i rymdsvart nu

Denna MacBook Pro 14-tum i rymdsvart är den perfekta följeslagaren för dig som vill ha prestanda och portabilitet i ett och samma paket. Men kom ihåg, antalet enheter är begränsat, så se till att du beställer din MacBook Pro 14-tum så snart som möjligt.

Välkommen till en ny era av bärbar prestanda och stil. Välkommen till MacBook Pro 14-tum i rymdsvart.

Liknande läsning

Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...