Ny i Lagret: iMac 24-tums M3 - En Revolution inom Kraft och Design

05 Dec 2023

Det är med stor entusiasm vi meddelar att den senaste iMac 24-tums med M3-chip nu finns tillgänglig hos oss. Denna enhet är den ultimata kombinationen av kraft och elegans, skräddarsydd för dem som värdesätter både prestanda och stil. Vår lagerstatus är begränsad, så agera snabbt för att säkra din enhet.

iMac 24-tums M3-chip med 8-Core CPU/10-Core GPU/16GB RAM/1TB SSD/Magic Keyboard med Touch ID - Silver

Leasingalternativ

För endast 946 kr per månad (36 månaders avtal), kan denna fantastiska dator bli din. Lägg till försäkring för 99 kr. Restvärde 5%. Priset är exklusive moms för företagskunder.

Kraftfull Prestanda och Avancerad Teknik

Denna iMac 24-tums med M3-chip är en prestandajätte, utrustad med en avancerad 8-Core CPU och en imponerande 10-Core GPU. Den är idealisk för allt från professionellt arbete till underhållning, och levererar exceptionell hastighet och smidighet i alla uppgifter.

Generöst med RAM och Lagring

Med 16GB RAM och 1TB SSD-lagring, erbjuder denna iMac gott om utrymme och kraft för att hantera flera program och stora filer samtidigt. Den är perfekt anpassad för att möta de krävande behoven hos professionella användare.

Modern Design i Silver

Inte bara är iMac 24-tums en kraftpaket, den är också en symbol för modern design. Den eleganta silverfinishen och den slanka profilen gör den till en blickfångare i varje rum. Dess kompakta storlek gör den lättplacerad och passar in i alla miljöer.

Beställ Din iMac 24-tums M3 Nu

Vår iMac 24-tums M3-chip i silver är den perfekta partnern för dem som söker exceptionell prestanda utan att kompromissa med design. Kom ihåg, vårt lager är begränsat - så tveka inte att beställa din iMac idag.

Välkommen till nästa nivå av stationär prestanda och estetik. Välkommen till iMac 24-tums M3-chip

Liknande läsning

Förväntningar och rykten inför Apples Event den 7 maj 2024
Som Apple-entusiaster vet vi alla att när det närmar sig dags för ett Apple Event, väcks spänningen och spekulationerna till...
Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
Uppklarade myter om Macbookens batteri
När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...