Kontakta Macpatric 08 - 650 15 00 (Vardagar 9-17)
Kassa 0

News — Säkerhet

Så här ser Macpatric på det uppdaterade integritetsskyddet

Cloud Säkerhet

Så här ser Macpatric på det uppdaterade integritetsskyddet

Macpatric värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur Macpatric samlar in och använder personuppgifter. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta oss på gdpr-kontakt@macpatric.com Vad vi INTE kommer att göra med uppgifterna. Macpatric kommer inte att sälja den insamlade informationen till tredje part. När du kontaktar oss, t.ex. för att köpa en produkt eller en tjänst av oss accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Macpatric använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Om du är kund till Macpatric AB (”Macpatric”, ”vi”, ”våra”, ”oss”) kan vi i många fall...

Läs mer →


Macpatric och webbhandel

Säkerhet

Macpatric och webbhandel

Macpatrics webbhandel använder Shopify som sin plattformShopify är ett kanadensiskt e-handelsföretag med huvudkontor i Ottawa, Ontario. Det är också namnet på e-handelsplattformen för nätbutiker och detaljhandelstjänster.  Företaget rapporterar att det har mer än 600 000 butiker som använder sin plattformen med en total bruttoproduktvolym överstigande 55 miljarder dollarGDPR är Europeiska unionens nya personuppgiftslagstiftning. GDPR kräver att företagen vidtar åtgärder för att skydda personuppgifter och skydda dem mer generellt. Förordningen ger också enskilda personer vissa rättigheter över sina personuppgifter, inklusive rätt att få tillgång till, korrigera, radera och begränsa behandlingen av deras uppgifter. Här kommer några frågor och svar angående hur GDPR...

Läs mer →


Macpatrics Webbplatskarta

Apple Batteri Cloud Ekonomi iMac iOS iPad iPhone Keynote Mac Mini Mac Pro Macbook MacOS Mjukvara Newertech OWC PowerBook Säkerhet SSD Thunderbolt Tillbehör Uppgradera USB Varning WatchOS

Macpatrics Webbplatskarta

Nu har vi även Webbplatskarta. Här finner du allt allt vi har lagt ut på vår hemsida. Här har du översikten Produktsamlingar USB-C | Tillbehor | Thunderbolt 3 | Thunderbolt | Samtliga produkter hos Macpatric | Samsung SSD | Best selling products | OWC Aura | OWC | Newest products | NewerTech NuPower | Newertech | Montering av hårddisk | Montera SSD i iMac | Macpatric iMac- & displayservice | Macpatric macbookservice | Kabel | Interna Hårddiskar | Frontpage | Fodral | Externa Hårddiskar |Expansionskort | Dockningsstation | Batteri till Macbook | Batteri | Arbetsminne (RAM) | Adapters | Sidor Batteriguide |...

Läs mer →


Macpatric reder ut säkerhetshålen Meltdown & Spectre

iOS MacOS Mjukvara Säkerhet Varning WatchOS

Macpatric reder ut säkerhetshålen Meltdown & Spectre

Den absolut största snackisen inom datasäkerhet sedan strax efter nyår har varit de två säkerhetshålen Meltdown och Spectre som hela IT-branschen drabbats av och försöker att lansera säkerhetslösningar till. Mac-plattformen är också drabbad och det finns många som vill veta mer om säkerhetshålen då dessa uppmärksammats. Hur stort är problemet? Hur orolig behöver man vara? Hur skyddar man sig? Macpatric reder ut efter att ha genomfört en rejäl research. Innan vi börjar genomgången så vill vi på Macpatric understryka att Mac-användare inte behöver känna sig tvingade att uppgradera från Mac OS 10.11 eller 10.12 till senaste 10.13.2 för att ta del av lösningar....

Läs mer →


have i been pwned?

MacOS Mjukvara Säkerhet

have i been pwned?

';--have i been pwned? Detta med stulna lösenord på internet var på tapeten för något år sedan. Vi vill hävda att det fortfarande är aktuellt. Om du har samma lösen till olika konton så är du riskzonen!Här kommer ett av många exempel: Du samma lösen t ex på Linkedin och Facebook. Om då någon kommit över ditt Linkedin-lösenord och detta upptäcks samt åtgärdas. Då har du inte löst möjligheten för access till Facebook. Det absolut viktigaste är att ha ett unikt lösenord till datorn. Använd inte detta till annat på internet. Hör av dig till Macpatric för rådgivning om säkerhet. Testa om ditt användarnamn eller mail-adress är berört här: have i been...

Läs mer →

Sale

Unavailable

Sold Out