Upplever du problem med ditt MacBook-tangentbord? Macpatric hjälper dig

01 Apr 2024

I en värld där pålitlighet är nyckeln till framgång förstår vi på Macpatric frustrationen som kommer med tangentbord som inte fungerar som de ska. Med tiden har Apple genomfört betydande förändringar i designen av sina tangentbord, från de kontroversiella fjärilsmekanismerna till de nyare och mer robusta alternativen. Men vad gör du om du har en äldre modell och stöter på problem?

Tangentsbordsproblem

 

Nya tangentbord på alla modeller

Apple har upplevt en evolution när det gäller tangentbord till sina MacBooks och idag är de utrustade med förbättrade tangentbord på samtliga modeller. Även om din Mac inte omfattas av garantin längre, står Macpatric redo att assistera. Vi har kompetensen och verktygen för att reparera eller byta ut tangentbord på alla Mac-modeller, oavsett ålder.

Kända tangentbordsproblem: En överblick

De Mac-modeller som drabbades av problem med fjärilsmekanism-tangentborden inkluderar:

  • MacBook (Retina, 12 tum, tidigt 2015 till 2017)
  • MacBook Air (Retina, 13 tum
  • MacBook Air (Retina, 13 tum, 2018 och 2019)
  • MacBook Pro (13 tum och 15 tum, 2016 till 2019, med och utan Touch Bar)

 

Dessa tangentbord led av problem som upprepad teckenregistrering, tangenter som inte registrerade tryckningar och svårigheter med att rengöra. Problemen tillskrivs ofta damm och smuts som kom in under tangenterna, vilket fjärilsmekanismens design underlättade.

Bytet till förbättrad tangentbordsmekanism

Lyckligtvis tog Apple till sig av kritiken och i MacBook Air (Retina, 13 tum, 2020) och MacBook Pro-modeller från 2020 och framåt, återgick man till en förbättrad version av saxmekanismen. Denna mekanism hade använts i äldre modeller innan fjärilsmekanismen introducerades och har visat sig vara mer pålitlig och hållbar över tid.

Vad vi erbjuder

Diagnostik och reparation: Vi erbjuder en fullständig diagnostik och reparation för alla Mac-tangentbordsmodeller, inklusive de med fjärilsmekanism och de med den förbättrade saxmekanismen.

Expertis och garanti: Våra tekniker har den expertis som krävs för att hantera ditt tangentbordsproblem effektivt och alla reparationer kommer med en garanti för att ge dig extra trygghet.

Innan du lämnar in din Mac

Vi rekommenderar att du säkerhetskopierar din data innan du lämnar in din enhet för reparation. Att försäkra att din information är säker är avgörande, oavsett reparationens omfattning.

Kontakta oss

Är du redo att få ditt tangentbord att fungera som det ska igen? Besök oss på Macpatric för snabb och professionell service. Oavsett din Mac-modell eller vilket problem du står inför, så har vi lösningen för dig. Använd kontaktformuläret nedan

    Kontakta oss

    Liknande läsning

    Upplever du skärmproblem med din bärbara Apple-dator? Macpatric hjälper dig!
    Möter du utmaningar med din MacBook såsom sprickor, flimrande bilder eller andra skärmrelaterade problem? Sådana bekymmer är vanliga och kan...
    Uppklarade myter om Macbookens batteri
    När det gäller bärbara enheter som Apple MacBook, är det lätt att omges av olika myter om batteriets skötsel och...
    Upptäck vårt fullständiga utbud av Mac-datorer – Snabb leverans från Macpatric butikslager
    På Macpatric kan vi leverera ett brett och diversifierat sortiment av Apple-produkter snabbt. Det inkluderar allt från den kraftfulla MacBook...